Ik ben blij na het overleg op 14 februari! Het wordt toch een boek!

Wat een proces! Er kwam weer een heleboel langs wat we al eerder besproken hebben, zoals de kern (het familiegesprek) en de mensen die Klaartje wil interviewen, maar blijkbaar is dat nodig voor het proces.

Ik ben heel blij dat ik van alle overleggen en gesprekken projectdocumenten heb gemaakt.

Ik ben ook blij dat ik nu concreet met iets aan de slag kan.

Moet het wel een boek worden?
Laten we op tijd beginnen, zeiden we tegen elkaar. Een jubileumboek schrijven kost veel tijd. We hebben heel veel gepraat, mijn opdrachtgever en ik. Vanaf juli vorig jaar. Het ging alle kanten op. Alle vormen kwamen langs tot opeens de vraag: Moet het wel een boek worden?

Die vraag zette alles ‘on hold’. Misschien beter een toneelstuk? Een video? Een tijdschrift? Maar vandaag is de knoop doorgehakt: Het moet toch een boek worden.

Ik kan eindelijk gaan schrijven. Het wordt een concept over het gedachtegoed.