Schrijf-Momentum

Schrijf-Momentum is een oefening in meditatief schrijven en lezen. Je traint niet zozeer je schrijfvaardigheid, maar veel meer je luistervaardigheid.

Je leert luisteren naar je gedachten en gevoelens, die met een zekere regelmaat terugkeren. Die je iets te vertellen hebben. Die je al schrijvend gaat onderzoeken.

We gebruiken inspirerende teksten uit de filosofie of non-fictie/zelfhulpboeken. Wat leren die teksten ons waar we mee verder kunnen in ons dagelijks leven? En zie je misschien verbanden met de dingen waar je zelf mee te maken hebt?

Schrijf-Momentum – kan een kantelmoment zijn. Je realiseert je opeens op een drempel te staan en ziet nieuwe kansen.

Online – een vast moment

We schrijven 1 keer per week en komen hiervoor online in Zoom bij elkaar. De meeting kan op dinsdag, woensdag of donderdag zijn. Elke bijeenkomst staat op zich.

Je ontvangt kort vóór de bijeenkomst een mail met de link. Ook krijg je een korte tekst. Het werkt het beste als je die pas leest tijdens de sessie. Je kunt hem wel uitprinten en vooraf bij je computer liggen.

Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. Je kunt je per keer aanmelden.

Wat heb je nodig?

Blanco papier
Lekker schrijvende pen
Kaarsje
Print van de tekst die je vooraf hebt ontvangen

Bijdrage

Ik vraag een faciliteerbijdrage en stel een bedrag van € 12,50 voor. Je kunt het desgewenst zelf aanpassen. Je betaalt dit bedrag alleen als je daadwerkelijk mee hebt gedaan. Je ontvangt hiervoor een link.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door me een mailtje te sturen: karien@karienvissers.nl

AGENDA

Helaas heb ik moeten besluiten om Schrijf-Momentum tijdelijk stop te zetten vanwege gezondheidsproblemen.

Mocht je graag willen horen als ik deze weer opstart, stuur me een mailtje: karien@karienvissers.nl

 

3E$a4vO7tPNcRJKR

Schrijf -Momentum: voor als je helemaal vast zit en denkt dat je behalve een boodschappenlijst niks meer op papier kunt krijgen.

Rek- en strekoefeningen voor de vulpen.

Barbara

Schrijf-Momentum heeft mijn schrijfwens wakker gemaakt, schrijven, samen met anderen, zonder oordeel. Niet schrijven vanuit je verstand, maar vanuit je gevoel.

Verrassend welke woorden en zinnen er op papier komen. Karien begeleidt het op een heel prettige manier, zonder oordeel en deskundig. Heel fijn om te doen!

Mirjam

Een moment, zomaar midden op de dag voor mezelf – een cadeautje! Dat is hoe ik het schrijfmoment heb ervaren.

Soms een beetje buiten mijn comfort zone door het voorlezen, hoewel ik ook direct de kracht die daarvan uit gaat merkte.

Karien maakt een prettige afwisseling van verstilling en schrijfopdrachten waardoor de tijd vliegt. Kortom, waardevol!

Danielle